Om oss

Vi har lång erfarenhet av bostadsbranschen och samtliga av oss har arbetat som mäklare under en lång tid. Vi har sett hur tiderna förändrats och vi har varit med på resan där hela vår bransch utvecklats och bytt skepnad.

Några av oss var med under de tuffa åren av lågkonjunktur runt -92 då räntorna var extrema och folk tvingades lämna bostäder utan knappt någon betalning vid försäljningen. Vi har även varit med på den resa vi nu ser där priserna för bostäder nästan når absurda nivåer i vissa fall. Det senare får i synnerhet exemplifieras av Stockholm där man sett en eskalerande utveckling under en längre tid och där det nu verkar ha tagit fart igen efter en tids stillastående.

Samtliga av oss arbetar i Stockholm och detta innebär att det största fokuset kommer att ligga där. Men, vi kommer från andra städer och vi har även arbetat i mindre städer än Stockholm. Allt detta gör att vi kan ge en svensk helhetsbild och där vi, som en följd av vår erfarenhet, kan ge historiska tillbakablickar och samtidigt också tala om vår tid här och nu. Vi ska även försöka sia lite om framtiden och då primärt gällande den största oron som många går omkring med idag: har vi en svensk bostadsbubbla och vad händer om den i så fall spricker? Vi ska försöka ge vår bild.

Vi ska här även skriva mycket om bostäder. Hur hittar du drömhuset? Vilka renoveringar kan vara dig till fördel och vilka kostar ofta mer än de smakar? Målet är att du som läsare ska besöka den här sidan och skaffa dig ny kunskap genom den fakta, de tankar och de teorier vi presenterar. Vi hoppas du ska trivas!